6 перевірених методів, які ми використовуємо для збільшення списку email-адрес

Багато наших користувачів часто запитують про методи, які ми використовуємо для маркетингових каналів, таких як електронна пошта, соціальні мережі та SEO.

Ми регулярно ділимося інструментами та техніками, які використовуємо, не лише на BloggingTipsWP, але й на інших наших портфельних компаніях.

Однак одна сфера, про яку нас найчастіше запитують, — це «розширення списку розсилки» та які інструменти та методи ми використовуємо.

У цій статті ви ознайомитеся з перевіреними методами, які ми зараз використовуємо в BloggingTipsWP для розширення нашого списку розсилки. Ми також поділимося інструментами, які ми використовуємо, і покажемо вам, як ви можете застосувати кожну пораду на своєму веб-сайті.

Примітка. Ця стаття є частиною нашої серії інсайдерів BloggingTipsWP, де ми знайомимо вас із продуктами, які ми використовуємо в BloggingTipsWP.  Ми публікуємо BloggingTipsWP Insider кожного другого четверга.

1. Перетворіть користувачів, які покинули сайт, на передплатників із наміром вийти

Любите це чи ненавидите, але насправді спливаюче вікно працює.

Ми використовуємо кілька спливаючих вікон на BloggingTipsWP. І ми намагаємося використовувати їх для збагачення користувацького досвіду (UX), а не для його руйнування. Ця стратегія виявилася дуже ефективною для нашої аудиторії.

Приклад: вихід із спливаючого вікна намірів

Замість того, щоб просто змушувати наших користувачів заповнювати свої адреси електронної пошти та підписуватися на наш список розсилки, ми пропонуємо нашу розсилку як навчальний ресурс для початківців. Висока цінність безкоштовного ресурсу врівноважує компроміс для наших користувачів.

Підводячи підсумок, ми зрозуміли, що найкращий підхід – це пропонувати користувачам щось цінне та корисне в обмін на їхню контактну інформацію.

Це наша цінна пропозиція, яку ми показуємо у спливаючих вікнах для реєстрації в списку розсилки.

спливаюче вікно wpbeginner

Ніхто не хоче, щоб його бомбардували дратівливі спливаючі вікна під час відвідування веб-сайту. Допомога користувачам отримати потрібну інформацію в найкоротший час є важливою для взаємодії з користувачем.

Ось чому ми показуємо наші спливаючі вікна саме тоді, коли користувач збирається покинути наш веб-сайт. Такі спливаючі вікна називаються спливаючими вікнами наміру виходу, і вони допомагають зменшити показник відмов на веб-сайті.

Зараз у BloggingTipsWP ми використовуємо спливаюче вікно виходу на весь екран. Нещодавно ми також використовували спливаючі вікна намірів виходу звичайного розміру, які також добре працювали.

Чому це працює?

У BloggingTipsWP спливаючі вікна працюють дуже добре з двох основних причин.

По-перше, вони пропонують нашим користувачам цінність, яку вони могли б не помітити, просто прокручуючи наш веб-сайт.

По-друге, вони з’являються, не порушуючи взаємодії з користувачем, і саме тоді, коли відвідувачі збираються піти. Таким чином ми не дратуємо наших читачів.

Як це реалізувати

Ми використовуємо OptinMonster для створення спливаючих вікон на BloggingTipsWP. Це найкращий плагін для спливаючих вікон WordPress на ринку, який дозволяє легко створювати спливаючі вікна та показувати їх потрібним користувачам у потрібний час.

Веб-сайт OptinMonster

Примітка. Також доступна безкоштовна версія OptinMonster з обмеженими кампаніями та функціями. Однак ми рекомендуємо перейти на платний план, щоб повністю розкрити його потенціал.

По-перше, вам потрібно буде підписатися на план OptinMonster . Після цього встановіть і активуйте плагін OptinMonster. Щоб дізнатися більше, перегляньте наш підручник про те, як встановити плагін WordPress.

Після активації плагін попросить вас підключити WordPress до вашого облікового запису OptinMonster. Просто дотримуйтеся вказівок на екрані, щоб завершити налаштування.

Після цього перейдіть на сторінку OptinMonster » Кампанії та натисніть кнопку «Додати».

Створіть нову кампанію OptinMonster

Далі вам буде запропоновано вибрати шаблон або Playbook.

Натисніть «Шаблони», щоб продовжити.

Виберіть шаблон або збірник ігор

Далі вам буде запропоновано вибрати тип кампанії.

Натисніть, щоб вибрати спливаючу кампанію, а потім виберіть шаблон нижче.

Виберіть тип кампанії

Це приведе вас до конструктора кампаній OptinMonster.

Це інструмент дизайну з функцією перетягування, де ви побачите попередній перегляд спливаючого вікна з блоками ліворуч. Ви можете додати ці блоки до свого спливаючого вікна або клацнути будь-де, щоб відредагувати його.

Дизайнер кампанії OptinMonster

Коли ви закінчите, не забудьте зберегти зміни та опублікувати спливаюче вікно.

Щоб отримати додаткові відомості, ви можете переглянути наш посібник про те, як додати повноекранне спливаюче вікно в WordPress.

2. Запропонуйте провідний магніт у кампанії

Ми також використовуємо провідні магніти для розширення списку розсилки BloggingTipsWP.

Лід-магніт (іноді його називають підкупом optin) — це заохочення, яке ви пропонуєте користувачам в обмін на їх електронну адресу чи іншу контактну інформацію.

Приклад: наша пропозиція UIltimate WordPress Toolkit

Наш найкращий інструментарій WordPress, який можна знайти в кінці кожної статті, — це ресурс із усіма основними інструментами WordPress, які ми використовуємо та рекомендуємо для всіх веб-сайтів.

Він виглядає як великий прямокутник із текстом, що пояснює пропозицію, і помітною кнопкою «Завантажити». Після натискання кнопки відкривається спливаюче вікно, де ми запитуємо адресу електронної пошти користувача.

Приклад провідного магніту від WPBeginner

Така сама пропозиція також є на бічній панелі та на веб-сайті BloggingTipsWP.

Чому це працює?

Це працює головним чином через цінність, яку він пропонує користувачам. Для початківців швидкий доступ до готового до використання інструментарію, підібраного експертами, є спокусливою пропозицією.

По-друге, він не запитує адресу електронної пошти, доки користувачі не натиснуть кнопку. Психологічний принцип дизайну UX говорить про те, що користувачі з більшою ймовірністю завершать взаємодію, яку вони почали самі. У цьому випадку дією є натискання кнопки.

Як це реалізувати на своєму сайті

Ми використовуємо технологію MonsterLink OptinMonster для цього провідного магніту. Він відкриває спливаюче вікно, коли користувач натискає посилання.

Якщо ви встановили та підключили OptinMonster на своєму веб-сайті WordPress, ви можете перейти на сторінку OptinMonster » Кампанії та натиснути кнопку «Додати».

Створіть нову кампанію OptinMonster

Далі вам буде запропоновано вибрати шаблон або збірник ігор.

Виберіть «Шаблони» та продовжуйте.

Виберіть шаблон або збірник ігор

Далі вам буде запропоновано вибрати тип кампанії.

Натисніть, щоб вибрати кампанію Popup, а потім виберіть шаблон. Усі ці шаблони можна редагувати, тож на наступних кроках ви можете створити їх своїми.

Виберіть тип кампанії

Вас попросять вказати назву для вашої кампанії.

Після цього ви будете перенаправлені до інтерфейсу конструктора кампаній OptinMonster. Тут ви можете створити свою кампанію.

Конструктор спливаючих вікон OptinMonster

Просто перетягніть елементи з лівого стовпця на свою кампанію. Ви також можете навести курсор і клацнути будь-який елемент на екрані попереднього перегляду, щоб відредагувати його.

Потім вам потрібно перейти на вкладку «Правила відображення», коли ви задоволені дизайном, і натиснути «Додати нове» правило.

Правила відображення OptinMonster

OptinMonster має потужні правила відображення, які дозволяють налаштувати ваші кампанії так, щоб вони відображалися саме тоді, коли ви цього хочете.

У меню умов клацніть опцію «Коли (запускає)», а потім клацніть «MonsterLink (за клацанням)».

MonsterLink на тригері Click

OptinMonster тепер відображатиме вашу кампанію, коли користувачі натискатимуть певне посилання.

Тепер ви можете натиснути «Копіювати код MonsterLink», щоб скопіювати код посилання, який ви можете додати будь-де на своєму веб-сайті WordPress.

Скопіюйте код MonsterLink

Щоб дізнатися більше, перегляньте наш підручник про те, як відкрити спливаюче вікно WordPress, клацнувши посилання або зображення.

3. Запустіть своєчасну вірусну роздачу

Роздача подарунків – це популярна техніка, яка використовується всіма типами компаній у різних каналах. Розіграші подарунків можуть бути дуже ефективними, незалежно від того, чи використовуються вони для розвитку каналу YouTube, отримання нових підписників в Instagram або розширення списку розсилки.

Однак хитрість полягає в тому, щоб не зловживати ними або пропонувати екстравагантні призи. Ви не хочете здаватися своїй аудиторії відчайдушним.

Приклад: роздача на день народження BloggingTipsWP

Ми організовуємо щорічну роздачу в день народження BloggingTipsWP і використовуємо її для розширення списку електронної пошти та підписників у соціальних мережах.

Користувачі отримують участь у розіграші, якщо підписуються на нас у соціальних мережах, приєднуються до нашої електронної розсилки тощо.

Роздача WPBeginner

Чому це працює?

Наша роздача — це лише щорічна подія, що дає рідкісну можливість взяти участь і може створити ажіотаж навколо самої події.

Участь у розіграші вимагає мінімум зусиль, і користувачі можуть збільшити свої шанси на виграш, використовуючи кілька способів приєднатися.

Як це реалізувати

Ми використовуємо RafflePress для проведення розіграшів на BloggingTipsWP. Це найкращий плагін для розіграшу WordPress, який дозволяє легко створювати вірусні розіграші на вашому веб-сайті.

RafflePress

RafflePress з’єднується з усіма найкращими службами електронного маркетингу та веб-сайтами соціальних мереж. Це також дозволяє учасникам запропонувати друга, що спростить користувачам ділитися вашим розіграшем, щоб збільшити свої шанси на перемогу.

Крім того, він оснащений функціями захисту від шахрайства, аналітики та перенацілювання.

Примітка. Існує також безкоштовна версія RafflePress , яку ви можете спробувати. Однак ми рекомендуємо перейти на платний план, щоб розкрити весь потенціал плагіна.

Спочатку вам потрібно встановити та активувати плагін RafflePress . Щоб дізнатися більше, перегляньте наш підручник про те, як встановити плагін WordPress.

Після активації перейдіть на сторінку RafflePress » Додати нову , щоб створити свою першу роздачу.

RafflePress додати нову роздачу

Тут вам потрібно вказати назву для вашої кампанії та вибрати шаблон, який ви хочете використовувати. Існує навіть готовий шаблон для розширення вашого списку розсилки.

Далі ви можете додати свій приз і вибрати роздачу, а також час початку та закінчення.

Налаштування роздачі

Далі перейдіть на вкладку «Дії» та натисніть дію, яку мають виконати користувачі, щоб взяти участь у конкурсі.

Тут ви знайдете варіанти додавання форми електронної пошти, а також низку платформ соціальних мереж і дій WordPress.

Акції роздачі

Додавши дію, ви можете вибрати її, а потім натиснути вкладку «Параметри введення», щоб налаштувати параметри цієї конкретної дії.

Наприклад, для дії «Електронна розсилка» ви можете додати інтеграцію до свого програмного забезпечення електронного маркетингу або CRM.

Варіанти входу в маркетинг електронною поштою

Завершивши створення кампанії роздачі, ви можете додати її до своєї публікації або сторінки WordPress.

Просто додайте блок RafflePress до свого допису чи сторінки та виберіть свою кампанію розіграшу зі спадного меню.

Блок RafflePress

Щоб отримати додаткові відомості, перегляньте наш підручник про те, як провести роздачу/конкурс у WordPress.

4. Покращуйте взаємодію за допомогою тестів

Як і роздача подарунків, використання вікторин є ще одним дуже цікавим способом залучити більше підписників електронної пошти.

Онлайн-тест може бути корисною анкетою, веселою вправою чи серйозним опитуванням. Зрештою, користувачі отримують результат в обмін на свою електронну адресу, яка може бути оцінкою на основі їхніх відповідей.

Buzzfeed, популярний онлайн-розважальний та новинний веб-сайт, добре відомий своїм розумним використанням вірусних вікторин для збільшення кількості користувачів.

Приклад: вікторина щодо хостингу BloggingTipsWP

Ми використовуємо тест на BloggingTipsWP, щоб допомогти користувачам знайти правильний план хостингу WordPress для свого веб-сайту. Ця вікторина відображається на нашій домашній сторінці, що полегшує її перегляд для відвідувачів.

Тест щодо хостингу WPBeginner

Його також можна знайти в нашому остаточному посібнику з хостингу WordPress.

Саме тут ми перевіряємо продуктивність найкращих хостингових компаній WordPress і допомагаємо користувачам знайти відповідного хостинг-провайдера для їхніх потреб.

Механізм рекомендацій хостингу WordPress

Після того, як користувачі відповіли на запитання, їх просять вказати свою електронну адресу.

Однак користувачі можуть пропустити цей крок і переглянути результати.

Форма запису електронною поштою після тесту

Чому це працює?

Тести працюють дуже добре, якщо їх використовувати розумно. У цьому прикладі наш тест насправді допомагає користувачам звузити вибір хостингу на основі відповідей на запитання.

Ще однією причиною успіху онлайн-вікторин є проста психологія поведінки користувача. Користувачі з більшою ймовірністю завершать розпочату дію.

Крім того, ми надаємо користувачам можливість пропустити надання своїх електронних адрес. Хоча це означає, що вони можуть не підписатися на наш список розсилки, ми все одно можемо завоювати їх довіру, надаючи їм корисну інформацію.

Як це реалізувати?

Mи використовуємо Interact для нашої вікторини щодо рекомендацій хостингу. Однак цей інструмент може бути трохи дорогим для малого бізнесу та блогерів.

Гарною альтернативою є Thrive Quizzes . Це один із найкращих конструкторів онлайн-вікторин, який дозволяє створювати надзвичайно цікаві та інтерактивні тести для вашого веб-сайту.

Він є дуже гнучким і підтримує всі типи вікторин, у тому числі ті, що показують результати в числах, відсотках, категоріях (наприклад, особистісна вікторина), тести правильно/неправильно, опитування без оцінок результатів тощо.

Виберіть тип вікторини

Він має інтерактивний конструктор вікторин, щоб додати ваші запитання.

Ви можете вибирати з різних типів запитань, таких як множинний вибір із кнопками, множинний вибір із зображеннями та відкриті запитання.

Типи питань

Нарешті, ви можете додати вхід, щоб відобразити форму реєстрації електронною поштою в кінці тесту.

Це покаже користувачам вашу форму електронної пошти з можливістю пропустити її.

Додайте оптин-шлюз до свого тесту

Щоб дізнатися більше, перегляньте наш підручник про те, як створити тест у WordPress, у якому є покрокові інструкції.

Альтернативні варіанти: Formidable Forms, WPForms

5. Безкоштовні відеокурси

Ще один популярний спосіб збору підписок на електронну пошту – пропонувати користувачам преміум-вміст лише для членів, коли вони підписуються на ваш список.

Це може бути перепрофільований вміст, зібраний у пакети. Це також може бути унікальний контент, створений спеціально для передплатників.

Приклад: ми використовуємо цей метод у наших безкоштовних відеокурсах WordPress .

Відеокурси WPBeginner

BloggingTipsWP пропонує безкоштовні навчальні відеокурси WordPress для початківців. Ці курси розроблені, щоб допомогти користувачам швидко ознайомитися з WordPress.

Найпопулярнішим серед них є наш курс WordPress 101, який являє собою серію з 30+ відео, призначених для початківців. Користувачі також можуть отримати доступ до курсів WooCommerce, блогів, SEO та плагінів WordPress.

Чому це працює?

Відеокурси WordPress BloggingTipsWP є надзвичайно цінним безкоштовним ресурсом. Професійні тренери Udemy та LinkedIn беруть сотні доларів за подібні курси.

Наші курси також забезпечують структуроване навчання, що полегшує користувачам відстежувати свій прогрес і переходити до наступного кроку. Це робить курси більш цікавими та корисними.

Як це реалізувати

Ми використовуємо MemberPress для відеокурсів. Це найкращий плагін членства WordPress, який дозволяє легко створювати будь-які веб-сайти членства.

MemberPress дозволяє надзвичайно легко обмежити контроль доступу до вмісту лише для учасників. Ви можете створювати різні рівні підписки та плани членства, а потім приймати онлайн-платежі за ці підписки.

MemberPress для продажу онлайн-курсів і підписок

Крім того, MemberPress має аддон Courses для WordPress. Це дозволяє створювати та продавати онлайн-курси (або пропонувати їх безкоштовно).

Ви також можете налаштувати дріп-контент, щоб дозволити користувачам переходити до наступного курсу лише після закінчення поточного.

Курси MemberPress

Щоб дізнатися більше, перегляньте наш підручник про те, як створювати та продавати онлайн-курси в WordPress.

6. Безкоштовні інструменти

Можливо, ви бачили багато популярних веб-сайтів, які пропонують безкоштовні онлайн-інструменти для різних дій. Вони варіюються від інструментів перетворення типів файлів до інструментів тестування швидкості та будь-чого середнього.

Приклад: інструмент підпису електронної пошти BloggingTipsWP

У BloggingTipsWP ми пропонуємо купу безкоштовних онлайн-інструментів. Для більшості не потрібно підписуватися на інформаційний бюлетень або вказувати адресу електронної пошти, за винятком нашого інструмента підпису електронної пошти.

Безкоштовний інструмент підпису електронної пошти дозволяє користувачам створювати підпис електронної пошти. Вони можуть вибрати шаблон і надати інформацію для його заповнення.

Дизайнер підпису електронної пошти WPBeginner

Після цього вони можуть натиснути «Продовжити», щоб зберегти свій прогрес.

Нарешті, користувачів просять надати адресу електронної пошти, щоб завантажити свій електронний підпис.

Вхід електронної пошти

Чому це працює?

Ця стратегія надає безкоштовний інструмент для швидкого виконання завдань онлайн. Інакше багатьом початківцям було б важко робити це самостійно та витрачати більше непотрібного часу на те саме.

Це означає, що реєстрація на нашу електронну адресу є невеликою ціною за високоякісний підпис електронної пошти.

Як це реалізувати

Для деяких онлайн-інструментів потрібні навички програмування та кодування, а також деякі серверні ресурси. Наприклад, для інструментів перетворення зображень потрібні серверні ресурси та сховище, що може відштовхнути новачків.

На щастя, також немає кодових рішень, таких як WPForms . Це найкращий конструктор форм на ринку, який дозволяє створювати власні форми без написання коду.

Наприклад, ви можете запропонувати калькулятор погашення кредиту як безкоштовний інструмент на своєму веб-сайті. Користувачам буде запропоновано заповнити свої адреси електронної пошти, щоб отримати результати від інструменту.

Приклад інструменту кредитного калькулятора, створеного за допомогою WPForms

План WPForms Pro поставляється з надбудовою Calculations, яка дозволяє виконувати прості та складні обчислення у ваших формах.

Він навіть поставляється з готовими до використання шаблонами, які дозволяють швидко додавати ці форми на ваш веб-сайт.

Шаблони калькулятора WPForms

Залежно від ніші вашого веб-сайту ви можете знайти шаблон калькулятора, який можна додати на свій сайт як інструмент для збору потенційних клієнтів, включаючи форми бюджету, іпотечні калькулятори та калькулятори погашення кредитної картки.

WPForms з’єднується з усіма найпопулярнішими маркетинговими службами електронної пошти та підтримує багатоетапні форми, що дозволяє легко захоплювати потенційних клієнтів електронною поштою в кінці ваших форм.

Для отримання додаткової інформації ви можете переглянути наш посібник про те, як створити власний калькулятор у WordPress.

Альтернативний варіант: грізні форми

Висновок: уроки, отримані під час розширення списку електронної пошти BloggingTipsWP

За роки розширення списку розсилки BloggingTipsWP ми засвоїли наступні уроки, які тепер використовуємо як частину нашого посібника з маркетингу електронною поштою.

1. Пропонуйте цінність у відповідь

Користувачі BloggingTipsWP розумні та не зареєструються без причини, доки не будуть впевнені, що отримають щось натомість. Ми віримо, що це стосується всіх користувачів.

Ми намагаємося запропонувати щось цінне нашим користувачам в обмін на реєстрацію в нашому списку розсилки.

2. Почніть зараз

Одна помилка новачка, яку ми зрозуміли, полягає в тому, що ми не приділяли належного значення розширенню нашого списку розсилки з самого початку. Найкращий час для створення списку розсилки зараз, і ви можете відразу спробувати всі вищезазначені методи.

3. Користувацький досвід на першому місці

Існують методики захоплення електронної пошти, які дозволять нам проводити маркетинг електронною поштою ще агресивніше. Однак це вимагало б погіршення взаємодії з користувачем.

Роздратовані користувачі набагато рідше приєднаються до списку розсилки або зроблять покупку. Середньостатистичний користувач витрачає на перегляд веб-сайту менше 3 секунд, перш ніж вирішити, чи хоче він залишитися чи ні. Зробіть ці 3 секунди зарахованими.

4. Виберіть правильну платформу електронної пошти

У BloggingTipsWPми почали з Mailchimp, яка була однією з найкращих платформ електронного маркетингу на той час.

Однак із зростанням нашого веб-сайту нам потрібні були інструменти автоматизації електронного маркетингу, кращі інструменти налаштування та персоналізації, а також гнучкість. Mailchimp не відповідав нашим потребам, тому ми перейшли на Drip. Перегляньте наш приклад із поясненням, чому ми перейшли з Mailchimp на Drip.

Деякі з наших дочірніх компаній починали з Drip і з самого початку мали переваги цих функцій.

Якщо у вас обмежений бюджет і потрібна платформа, яка відповідає вашим потребам, ви можете скористатися постійним контактом.

Щоб дізнатися більше, ознайомтеся з нашою добіркою найкращих маркетингових послуг електронною поштою та дізнайтеся, які найкраще відповідають вашим потребам.

Сподіваємося, ця стаття допомогла вам дізнатися про методи, які ми використовуємо в BloggingTipsWP для розширення вашого списку розсилки. Щоб отримати додаткові поради, ви можете переглянути наш посібник про те, як швидко розширити свій список електронних листів, і наші експертні підбірки найкращих інструментів для запису електронних листів.

Якщо вам сподобалася ця стаття, підпишіться на наш  канал YouTube, щоб отримати відеоінструкції з WordPress. Ви також можете знайти нас у  Twitter  і Facebook.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Як розпочати коучинговий онлайн-бізнес (крок за кроком)

Next Post

15 найкращих плагінів WordPress для подкастерів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *