7 найкращих інструментів перевірки плагіату для вашого сайту (порівняння)

#image_title

Ви шукаєте найкращі інструменти перевірки на плагіат?

Такі пошукові системи, як Google, карають веб-сайти з дубльованим вмістом. Інструменти перевірки на плагіат можуть допомогти вам знайти та виправити будь-які випадки повторюваного вмісту на сайті, що може підвищити ваш рейтинг SEO.

У цій статті ми порівняли найкращі інструменти перевірки плагіату для WordPress, щоб ви могли покращити якість вмісту та надати читачам кращий досвід користувача.

Чому вам варто використовувати перевірку плагіату для свого блогу?

Плагіат — це коли ви копіюєте чужий вміст і видаєте його за свій власний. Взяття тексту чи зображень із джерела та використання їх на вашому веб-сайті WordPress без належного цитування є формою плагіату.

Але чому вас, як малого підприємства, це має хвилювати?

Це не тільки крадіжка, але й плагіат негативно впливає на SEO. Це може призвести до зниження позицій у пошукових системах, погіршення репутації та навіть повного видалення вашого веб-сайту з індексів пошукової системи.

Якщо Google вважає, що ви порушили її політику щодо порушення авторських прав, вона може застосувати штрафні санкції, вживаючи заходів вручну.

Шукайте дії вручну

Щоб дізнатися більше про те, як це працює, прочитайте наш докладний посібник про те, як відновити сайт WordPress після покарання пошуку Google.

Плагіатний вміст не надає унікальної цінності для користувачів. Це означає, що пошукові системи не мають стимулу ранжувати його в результатах пошуку.

Крім того, плагіатний вміст, як правило, менш ефективний у створенні взаємодії, ніж оригінальний вміст. Натомість вам слід зосередитися на унікальному та надрелевантному вмісті, щоб отримати більше трафіку та конверсій на вашому сайті.

Якісний контент адаптований до вашої аудиторії та бренду, а не до чиєїсь іншої.

З огляду на це, ми склали список найкращих інструментів перевірки плагіату для WordPress, які допоможуть вам знайти плагіат і покращити ваш вміст.

1. Grammarly

Граматично

Grammarly — найпопулярніший онлайн-інструмент перевірки плагіату та граматики.

Функція плагіату працює, перевіряючи ваш вміст на 16 мільярдів статей, робіт, есе та робіт в Інтернеті. Таким чином він може повідомити вам точний відсоток і виділити всі випадки підозри на плагіат.

Принадність Grammarly полягає в тому, що він має розширення Chrome, тому він працює в службах електронної пошти, платформах соціальних мереж, WordPress і навіть у Slacks і Discord. Це гарантує, що ви завжди матимете ідеальну граматику, незалежно від того, де ви пишете онлайн.

Плюси:

  • Пропонує розширення Chrome, тож ви можете редагувати граматику в WordPress або Google Docs
  • Включає вбудований генератор тексту AI
  • Допоможе перевірити вашу роботу та перевірити на плагіат
  • Супер простий у використанні

Мінуси:

  • Безкоштовна версія дуже обмежена
  • Розширення іноді може мати помилки, наприклад не вдається видалити позначені помилки навіть після виправлення
  • Інструмент плагіату не працює через розширення, тому вам потрібно використовувати хмарний редактор Grammarly

Чому ми рекомендуємо Grammarly: Grammarly — це найкращий універсальний засіб перевірки орфографії, граматики та плагіату. Розширення Chrome полегшує використання, оскільки воно може працювати безпосередньо у вашому редакторі WordPress, що робить його ідеальним для власників сайтів.

Ціна: Grammarly можна використовувати безкоштовно. Тим не менш, безкоштовна версія повідомить вам лише про плагіат у вашому вмісті, але не покаже, які частини є плагіатом. Щоб побачити це, вам потрібно оновити до GrammarlyGO (платна версія). Преміум-план починається з 12 доларів на місяць, ви отримуєте доступ до функцій штучного інтелекту та більш точного виявлення плагіату.

2. Copyscape

Copyscape

Copyscape – це хмарний інструмент виявлення плагіату, який допомагає вам шукати потенційні випадки крадіжки вмісту. Ви можете ввести URL-адресу веб-сайту, вставити текст вмісту або завантажити файл.

Це чудовий інструмент для всіх професійних авторів або фрілансерів, які серйозно ставляться до плагіату.

Інструменти працюють, аналізуючи текст із великою базою даних існуючого вмісту. Він шукає точні збіги, перефразований вміст і схожість. Потім програмне забезпечення обчислює оцінку схожості для кожного сегмента тексту. Вищі показники схожості означають, що є більший шанс на плагіат.

Для користувачів WordPress вам варто завантажити плагін Copyscape, щоб ви могли використовувати свої облікові дані API для легкого підключення Copyscape Premium до свого облікового запису WordPress.

Після цього він з’явиться на бічній панелі редактора вмісту, де ви зможете запустити «перевірку Copyscape». Тоді він з’явиться у верхній частині вашої публікації та дозволить вам переглянути збіги випадків плагіату у вашому блозі. пост.

Преміум Copyscape

Плюси:

  • Пропонує можливість пошуку ванни
  • Інтегрується з іншими інструментами, такими як Jasper, тож ви можете гарантувати, що ваш створений текст не містить плагіату.
  • Гнучкі варіанти ціноутворення
  • Підтримується багато мов
  • Можна легко підключитися до WordPress через API

Мінуси:

  • Не вдається зберегти звіти
  • Повільна підтримка клієнтів
  • Відсутність підтримки пристрою

Чому ми рекомендуємо Copyscape: Copyscape — це зручний засіб перевірки плагіату, який використовує потужну базу даних пошукової системи для надання результатів.

Ми рекомендуємо цей інструмент для контент-агентств і блогів будь-якого розміру. Цей інструмент особливо корисний для тих, хто публікує вміст іншими мовами, окрім англійської, оскільки він підтримує майже всі поширені мови. Це означає, що незалежно від того, якою мовою ваш вміст, Copyscape може виявити наявність плагіату.

Ціна: Кожен пошук плагіату коштує 0,03 дол. США плюс додаткові 0,01 дол. США за кожні 100 сканованих слів.

3. Originality.ai

Оригінальність

Originality.ai — це детектор плагіату та штучного інтелекту для авторів і власників сайтів. Ця платформа дає змогу легко перевірити, чи є ваш текст унікальним, порівнюючи його з загальнодоступним веб-контентом під час проходження через детектор ШІ.

Якщо ви наймаєте авторів для написання дописів у блозі, ви, мабуть, захочете переконатися, що вони не створюють спам-контент штучного інтелекту.

Тим не менш, ви не повинні повністю довіряти інструментам виявлення штучного інтелекту, якщо там не зазначено 100% ШІ. Ці інструменти штучного інтелекту чудово підходять для перевірки того, чи хтось просто скопіював ChatGPT і вставив його в статтю.

Окрім цього, ми не радимо використовувати лише інструменти виявлення штучного інтелекту, оскільки вони не зовсім точні.

Плюси:

  • Відносно дешевий у використанні та може виявляти 200 000 слів вмісту штучного інтелекту з кредитами в розмірі 20 доларів США
  • Виділяє текст і посилання на вихідні сайти, щоб легко ідентифікувати ймовірний плагіат
  • Звіти, доступні для надсилання членам команди
  • Включає засіб перевірки читабельності, щоб визначити, чи важко читати вашу статтю
  • Розширення Chrome для легкого доступу

Мінуси:

  • Потенційно помилкові спрацьовування для виявлення ШІ
  • Без безкоштовної пробної версії

Чому ми рекомендуємо Originality.ai: Originality.ai є ідеальним інструментом для авторів, агентств, веб-дизайнерів і власників бізнесу, які хочуть підтвердити, що вміст не лише написані штучним інтелектом або зірвані з іншого веб-сайту.

Платформа має багато інших корисних функцій, таких як перевірка читабельності вмісту, розширення Chrome, можливість сканувати цілі веб-сайти та командний доступ.

Ціна: Оригінальність коштує 14,95 доларів США за базову підписку, яка дає 2000 кредитів і широкий спектр функцій, як-от сканування AI, автоматична перевірка фактів, сканування на плагіат, сканування читабельності та більше. 1 кредит сканує 100 слів, тобто 2000 кредитів дають вам 200 000 слів на місяць. Ви також можете платити по ходу, якщо вам потрібно сканувати більше слів.

4. SEMrush SEO Writing Assistant

Помічник з написання SEMrush

SEMrush SEO Writing Assistant — це інструмент, який допомагає вам писати й оптимізувати вміст SEO. Однак вони також мають вбудований інструмент виявлення плагіату.

Після того, як ви введете, імпортуєте або вставите свій вміст у редактор, інструмент запропонує читабельність, оригінальність, SEO та тон голосу.

Цей інструмент надасть вам відсоток тексту, який вважається оригінальним, і покаже джерела для всього дубльованого тексту.

У них навіть є інструмент перефразування, тож ви можете скорегувати свої формулювання та уникнути плагіату. Або ви можете використати їхні можливості ШІ для створення нових формулювань. Це може допомогти вам розширити, узагальнити або спростити будь-які розділи тексту.

Перевірка плагіату SEMrush

Плюси:

  • SEO Writing Assistant пропонує плагіни для WordPress, MS Word і Google Docs
  • Інструменти дозволяють перефразувати вміст, який є плагіатом, у редакторі вмісту
  • Ви можете легко перевірити наявність плагіату там же, де редагуєте свій вміст
  • Пропонує кілька шаблонів для різних типів вмісту

Мінуси:

  • Немає функції обміну вмістом або редакторів для оновлення вмісту

Чому ми рекомендуємо SEMrush SEO Writing Assistant: Цей інструмент має широкий набір функцій, які допоможуть вам окреслити, створити, перефразувати, відредагувати та перевірити свій вміст.

Якщо ви вже використовуєте SEMrush для дослідження ключових слів або планування вмісту, помічник із написання SEO – це ще один інструмент, який допоможе вам створювати оптимізовані дописи в блозі для підвищення рейтингу в пошукових системах.

Ціни: SEMRush дійсно має безкоштовну версію. Однак вам знадобиться підписка на SEMrush Pro, щоб запускати перевірки на плагіат і отримувати звіти з рекомендаціями щодо SEO, а також усі інші його потужні функції. Крім того, це коштує 5 доларів США за кожні 10 перевірок на плагіат.

5. Scribbr

Scribbr

Scribbr — це детектор плагіату, який є частиною ширшого набору інструментів, зокрема генератор довідкових даних APA та академічний коректор.

Це програмне забезпечення для виявлення плагіату є ідеальним інструментом для авторів, журналістів і некомерційних організацій, які хочуть зберегти цілісність і якість своїх письмових робіт.

Загалом, коли ви пишете більш формальний вміст, наприклад дослідницькі чи академічні статті, офіційні документи чи інші статті, що базуються на фактах, вам потрібно створювати цитати. Scribbr може створювати точні цитати та заощаджувати години повторюваної роботи.

Scribbr має найбільшу базу даних. Він перевіряє ваш вміст на 99 мільярдів веб-сторінок і 8 мільйонів публікацій. Платформа також підтримує 20 мов, що робить її життєздатним рішенням для нерідних авторів.

Що чудово в Scribbr, це те, що вони навіть пропонують послуги коректури. Редактори нададуть експертні відгуки про потік і структуру вашого написання, щоб ви могли чітко та лаконічно представити свої ідеї. Таким чином, ви можете бути впевнені, що ваш текст відшліфований і говорить вашій аудиторії.

Плюси:

  • Високоточний онлайн-перевірник плагіату
  • Навіть розпізнає плагіат, коли кілька слів замінено синонімами
  • Зберігає конфіденційність користувачів і не завантажує ваші документи до своєї бази даних
  • Швидкий і простий у використанні
  • Поставляється з генератором цитат

Мінуси:

  • Може коштувати 0,016 доларів США за слово
  • Не пропонує підтримку 24/7

Чому ми рекомендуємо Scribbr: Scribbr є чудовим вибором для професіоналів, яким потрібно написати більш наукову чи суто технічну роботу, яка потребує багато перевірки фактів.

Ви також можете використовувати його, щоб допомогти вам написати будь-яку юридичну документацію, наприклад, написати вашу конфіденційність або умови для вашого онлайн-магазину.

Ціна: Scribbr пропонує обмежену безкоштовну версію, яка повідомляє вам, чи містить ваш вміст потенційний плагіат. Але якщо ви хочете переглянути повний звіт, вам потрібно буде придбати преміум-версію, яка починається від 19,95 доларів, залежно від кількості слів. На жаль, оскільки вони стягують плату на основі кількості слів, це може стати дорогим порівняно з планом передплати, як-от Grammarly.

6. Копіліки

копіліки

Copyleaks — це детектор плагіату та штучного інтелекту, який допомагає вам переконатися, що ваш вміст написаний людиною та може бути проіндексований Google.

Це програмне забезпечення використовує передові методи виявлення вмісту штучного інтелекту для виявлення плагіату та створеного штучним інтелектом вмісту.

Процес простий у використанні. Усе, що вам потрібно зробити, це вставити текст, який ви хочете перевірити, і він за секунди поверне оцінку ймовірності, яка скаже вам про ймовірність плагіату та використання ШІ.

Щоб зробити функції зручнішими, Copyleaks пропонує розширення для браузера, яке дозволяє перевіряти онлайн-сторінки на наявність вмісту, написаного ШІ. Це один із небагатьох інструментів, який може фактично перевіряти плагіат за допомогою розширення браузера, заощаджуючи вам копіювання та вставлення вперед і назад.

Якщо ви власник агентства або керуєте командою творців контенту, вам не доведеться просити членів вашої команди відвідати веб-сайт Copyleaks. Замість цього ви можете просто підключити Copyleaks на своєму веб-сайті через API.

Він навіть може виявляти код, згенерований штучним інтелектом, що допомагає дізнатися, чи використовували ваші розробники ChatGPT або інші інструменти штучного інтелекту для написання та додавання власного коду.

Плюси:

Мінуси:

Чому ми рекомендуємо Copyleaks: Їй довіряють деякі провідні установи, такі як SEMrush і Medium.

Крім того, Copyleaks орієнтований на корпоративні компанії, дозволяючи вам запрошувати членів команди з різних відділів подавати власний вміст. Це дозволяє зберігати внутрішні документи, щоб ви могли порівнювати майбутні письмові роботи для більш повного сканування та результатів.

Ціна: Copyleaks можна безкоштовно використовувати для перших 250 слів відсканованого вмісту. Найдоступніший план починається від 10,99 доларів США за до 100 сторінок на місяць. Ви можете збільшити свій план відповідно до своїх потреб.

7. Secure Copy Content Protection і Content Locking

Захист вмісту від безпечного копіювання та блокування вмісту

Secure Copy Content Protection і Content Locking — це плагін, який ефективно запобігає копіюванню та крадіжці вмісту.

Хоча це не детектор плагіату, це хороший спосіб запобігти крадіжці вашого вмісту та визнанню його власним. Захищаючи свій вміст від крадіжки, ви допомагаєте зберегти його унікальність, що може позитивно вплинути на ваш рейтинг у пошуковій системі.

Коли плагін активовано, він вимикає клавіші швидкого доступу для натискання правою кнопкою миші, копіювання та вставлення та вибору вмісту.

Плагін також дозволяє застосовувати водяні знаки до зображень, не дозволяючи іншим фотографувати їх і використовувати на своїх веб-сайтах. Це тому, що користувачі можуть зробити скріншот цих зображень, навіть якщо ви видалите функцію копіювання та вставки. Але з водяним знаком ви завжди захищені.

Крім того, цей плагін захисту від копіювання дає змогу вимкнути елементи перевірки, щоб не було порушень прав на копіювання.

Веб-скопіювання включає в себе автоматизованих ботів або сценаріїв, які витягують дані з веб-сайтів. Вимкнення елементів перевірки може бути одним із заходів для ускладнення веб-збирання, оскільки скребки часто покладаються на перевірку HTML-структури сайту для отримання даних.

Плюси:

  • Дуже простий у використанні
  • Запобігає крадіжці вмісту та скануванню веб-сторінок шляхом вимкнення правої кнопки миші
  • Можливість додати захист паролем на будь-яку сторінку
  • Працює як на комп’ютерах, так і на мобільних пристроях

Мінуси:

  • Рішучі користувачі все ще можуть знайти способи скопіювати вміст

Чому ми рекомендуємо Secure Copy Content Protection і Content Locking: це плагін, який обов’язково має бути на бізнес-сайтах. Це тому, що пошукові системи цінують оригінальний вміст, і цей плагін допомагає його зберегти.

Ціна: Плагін є безкоштовним для використання та дозволяє виконувати важливі функції, як-от захист вмісту та відключення правої кнопки миші. Платний план коштує одноразовий платіж у розмірі 49 доларів США та надає додаткові функції, як-от можливість додавати водяні знаки до зображень, блокувати IP-адресу чи країну тощо.

Щоб отримати докладніші відомості про це, прочитайте наш посібник про те, як додавати вміст, який шукає в WordPress.

Ви також можете створити закриту систему оплати, щоб ефективно заблокувати вміст WordPress. Це дозволяє стягувати плату за преміум-контент і запобігати його крадіжці.

MemberPress — найкращий плагін членства для WordPress. За допомогою цього потужного плагіна ви можете легко створити сайт для членства, щоб лише учасники преміум-класу могли бачити найкращий вміст, який ви можете запропонувати, утримуючи його від злодіїв і злодіїв.

Який найкращий інструмент перевірки плагіату?

Зважаючи на це, ми вважаємо, що Copyscape — найкращий засіб перевірки на плагіат. Оскільки він легко підключається до WordPress, ви матимете вбудований інструмент для легкого виявлення областей плагіатного тексту.

Однак якщо вас турбує виявлення вмісту ШІ, ви також можете скористатися такими інструментами, як Originality.ai або Copyleaks. Ви можете використовувати SEMrush SEO writing assistant як універсальний інструмент для створення, редагування та перевірки вмісту на плагіат. Він дає вам поради щодо того, як ви можете покращити свій вміст для підвищення рейтингу в результатах пошуку.

Сподіваємося, ця стаття допоможе вам дізнатися про найкращі інструменти плагіату для SEO. Якщо ви новачок у веденні блогу, перегляньте наш посібник про те, як створити блог на WordPress або як простим способом збільшити трафік свого блогу.

Якщо вам сподобалася ця стаття, підпишіться на наш канал YouTube для відеопосібників WordPress. Ви також можете знайти нас у Twitter і Facebook.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Як скинути базу даних WordPress до налаштувань за замовчуванням

Next Post

Як показувати рекламу лише відвідувачам пошукових систем у WordPress

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *