Як перемикати/перетворювати кастомні типи постів у WordPress

Ви шукаєте спосіб перемикання або конвертування користувацьких типів публікацій у WordPress?

Іноді ви можете вирішити, що певний тип публікації не підходить для вашого вмісту. Перехід на інший формат може створити кращу організаційну структуру веб-сайту та покращити вашу видимість у результатах пошуку.

У цій статті ми покажемо вам, як легко перемикати спеціальні типи публікацій у WordPress без використання коду.

Чому вам може знадобитися змінити тип публікацій у WordPress?

Типи публікацій – це різні види вмісту, які ви можете додати на свій веб-сайт WordPress. Існує 5 типів публікацій за замовчуванням: публікації, сторінки, вкладення, версії та меню.

Ви також можете легко створювати власні типи дописів, щоб краще організувати вміст у своєму блозі. Наприклад, ви можете створювати власні типи публікацій для відображення портфоліо, відгуків, продуктів тощо.

Однак інколи ви можете змінити наявний вміст на інший тип публікації. Це може бути корисним, якщо ви вважаєте, що наявний тип публікації більше не підходить.

Наприклад, якщо ваш блог WordPress містить рецензії на фільми, і ви щойно створили для нього спеціальний тип публікації, тоді доцільно змінити вміст із «Публікацій» на «Рецензії на фільми».

Подібним чином, якщо на ваших сторінках є певний вміст, який краще підходить для публікації в блозі, доцільно змінити тип публікації для кращої видимості пошуку.

Роблячи це, ви не тільки покращите взаємодію з користувачем свого веб-сайту, але й допоможете з організацією вмісту, залученням користувачів і навігацією веб-сайтом.

Сказавши це, давайте розглянемо, як легко перемикати або перетворювати користувацькі типи публікацій у WordPress

Як змінити тип публікацій у WordPress

Спочатку вам потрібно встановити та активувати плагін Post Type Switcher . Щоб отримати докладні інструкції, перегляньте наш посібник для початківців щодо встановлення плагіна WordPress.

Після активації плагін додає до редактора блоків просте спадне меню, яке дозволяє перемикати типи публікацій під час редагування вмісту.

Крім того, він також дає змогу конвертувати типи публікацій за допомогою параметрів швидкого редагування та групових дій під час перегляду всіх публікацій.

Перемикання типів публікацій у редакторі блоків

Спочатку вам потрібно відкрити сторінку або публікацію, де ви хочете змінити тип публікації, у редакторі блоків WordPress.

Після того, як ви там, ви повинні розгорнути вкладку «Підсумок» на панелі блоків у правому куті екрана.

Тут ви помітите нову опцію «Тип публікації», додану внизу вкладки. Просто натисніть посилання «Опублікувати» поруч із параметром «Тип публікації», щоб відкрити спадне меню.

Після цього виберіть спеціальний тип публікації або тип публікації за замовчуванням, на який ви хочете переключити вміст.


На екрані з’явиться повідомлення про підтвердження.

Як тільки ви підтвердите зміни, тип публікації буде негайно змінено в редакторі блоків.

Перемикання типів публікацій за допомогою опції швидкого редагування

Ви також можете швидко змінити окремий тип публікації за допомогою опції швидкого редагування під час перегляду всіх публікацій на інформаційній панелі WordPress.

По-перше, ви повинні відвідати сторінку Публікації » Усі публікації на бічній панелі адміністратора WordPress.

Крім того, якщо ви змінюєте тип публікації для сторінки, перейдіть до екрана «Сторінки » Усі сторінки» з бічної панелі адміністратора.

Коли ви там, просто клацніть посилання «Швидке редагування» під публікацією або заголовком сторінки.


Це відкриє розділ «Швидке редагування» для публікації, де ви помітите спадне меню «Тип публікації» у нижньому правому куті.

Звідси просто виберіть тип публікації, на який ви хочете перейти, а потім натисніть кнопку «Оновити», щоб зберегти зміни.


Перемикання кількох типів публікацій за допомогою опції групових дій

Ви також можете змінити тип публікації для кількох публікацій одночасно за допомогою параметра Масові дії.

Спочатку ви повинні відвідати сторінку Публікації » Усі публікації на бічній панелі адміністратора WordPress, а потім вибрати всі публікації, для яких ви хочете змінити тип публікації на своєму веб-сайті WordPress.

Після цього просто виберіть опцію «Редагувати» зі спадного меню «Групові дії» вгорі, а потім натисніть кнопку «Застосувати».


Тепер ви побачите всі вибрані публікації в режимі «Масового редагування».

Тут у спадному меню «Тип публікації» внизу виберіть тип публікації, який потрібно застосувати до свого вмісту.


Зробивши це, не забудьте натиснути кнопку «Оновити», щоб зберегти зміни.

Бонус: додайте власні типи публікацій до основного RSS-канал WordPress

Після того, як ви перемкнули свій вміст на новий користувацький тип публікації, ви також захочете залучити до нього трафік, дозволивши користувачам відкривати RSS-канал для вмісту.

RSS-канал — це веб-канал, який дозволяє користувачам отримувати регулярні оновлення та сповіщення з веб-сайту чи блогу за вибором. 

Щойно ви додасте спеціальний тип публікації до основного RSS-каналу WordPress, ви зможете зробити свій вміст легшим для виявлення користувачами. Це також покращить SEO вашого сайту та спростить процес керування та розповсюдження вашого вмісту.

Ви можете додати спеціальні типи публікацій до основного каналу RSS, додавши наступний спеціальний код до файлу functions.php вашої теми:

function myfeed_request($qv) {
if (isset($qv['feed']))
$qv['post_type'] = get_post_types();
return $qv;
}
add_filter('request', 'myfeed_request');

Однак майте на увазі, що найменша помилка під час введення цього коду може зламати ваш сайт і зробити його недоступним.

Ось чому ми рекомендуємо використовувати WPCode .

Це найкращий плагін фрагментів коду WordPress на ринку, який робить надбезпечним і простим додавання спеціального коду на ваш веб-сайт.

Він також поставляється з хмарною бібліотекою фрагментів коду, розумною умовною логікою, контролем пріоритету коду, безпечною обробкою помилок і багато іншого.

Щоб отримати докладніші інструкції, ви можете переглянути наш підручник про те, як додавати спеціальні типи публікацій до основного каналу RSS WordPress.

Сподіваємося, цей посібник допоміг вам навчитися змінювати або перетворювати спеціальні типи публікацій у WordPress. Ви також можете ознайомитися з нашим посібником для початківців про те, як вибрати найкращий хостинг WordPress, або з нашими найкращими добірками плагінів WordPress, які необхідно мати, щоб допомогти розвивати ваш сайт.

Якщо вам сподобалася ця стаття, підпишіться на наш канал YouTube, щоб отримати відеопосібники з WordPress. Ви також можете знайти нас у Twitter і Facebook.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Найкращий посібник із підвищення швидкості та продуктивності WordPress

Next Post

Як розпочати коучинговий онлайн-бізнес (крок за кроком)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *