Як відображати різні бічні панелі для кожного допису та сторінки в WordPress

Вам потрібно показувати абсолютно різні бічні панелі для певних публікацій і сторінок на вашому веб-сайті WordPress?

Багато часу вам захочеться представити однакову бічну панель на всьому веб-сайті чи веб-журналі. Тим не менш, як правило, ви можете вказати на зовсім інший матеріал бічної панелі на кількох своїх публікаціях і сторінках.

У цій статті ми збираємося представити вам методи створення та показу абсолютно різних бічних панелей для кожної публікації та веб-сторінки в WordPress.

Коли б ви хотіли зовсім інші бічні панелі в WordPress?

Багато тем WordPress мають бічну панель, куди ви можете додавати корисні віджети та вміст. Наприклад, багато веб-сайтів додають рядок пошуку на бічну панель або представляють перелік поточних публікацій.

Якщо ваша тема WordPress має бічну панель, то за замовчуванням вона може виглядати однаково на всіх ваших публікаціях, сторінках, курсах і сторінках архіву.

Тим не менш, вам може знадобитися показ зовсім інших віджетів бічної панелі на певних публікаціях і сторінках.

Наприклад, ви могли б представити абсолютно інший матеріал на бічній панелі своїх найпопулярніших публікацій або показати рекламу, яка більше стосується вибраної веб-сторінки.

Ви навіть можете використовувати абсолютно різні варіанти контактів, спираючись на матеріал вмісту веб-сторінки.

Зазначивши це, давайте розглянемо методи створення та показу унікальної бічної панелі для кожної публікації та веб-сторінки в WordPress. Просто скористайтеся короткими гіперпосиланнями нижче, щоб перейти безпосередньо до тактики, яку вам потрібно використовувати:

Техніка 1: відображення абсолютно різних бічних панелей для кожної надсилання та веб-сторінки в WordPress (просто)

Якщо ваша тема допомагає використовувати віджети бічної панелі, ви зможете просто створити кілька бічних панелей за допомогою Lightweight Sidebar Manager . Цей плагін дозволяє створювати стільки налаштованих бічних панелей, скільки вам потрібно, після чого призначати їх абсолютно іншим публікаціям і сторінкам. Ви також можете додати їх до налаштованих варіантів публікацій або призначити бічну панель для всіх сторінок або публікацій, які мають вибраний клас.

Найперше, що необхідно зробити, це налаштувати та активувати плагін Light-weight Sidebar Supervisor. Щоб отримати додаткові відомості, перегляньте нашу покрокову інформацію про методи налаштування плагіна WordPress.

Після активації необхідно перейти до «Погляд» » Бічні панелі . Щоб створити головну бічну панель, натисніть кнопку «Додати».

Додавання спеціальних бічних панелей на ваш веб-сайт WordPress

Тепер ви можете сортувати заголовок бічної панелі. Це просто у вашому довідковому матеріалі, тож ви повинні використовувати те, що вам потрібно.

Виконавши це, відкрийте спадне меню «Бічну панель для заміни» та виберіть місце, де потрібно відобразити бічну панель. Вибір, який ви побачите, може варіюватися залежно від вашої теми WordPress. 

Заміна вбудованої бічної панелі вашої теми WordPress

Тепер ви зможете керувати розташуванням бічної панелі, створюючи вказівки щодо включення чи виключення. 

Щоб створити правило включення, просто відкрийте спадне меню «Показати» та виберіть сторінки, дописи, налаштовані варіанти публікації або класи в потрібному місці на бічній панелі. 

Наприклад, ви, можливо, додасте бічну панель до вибраної веб-сторінки, нагадуючи вашу веб-сторінку з помилкою 404 або архів автора.

Додавання спеціальної бічної панелі до сторінки WordPress 404

Альтернативним вибором є використання бічної панелі для вибраної веб-сторінки, публікації або класу, вибравши «Окремі сторінки/дописи/таксономії».

Це забезпечує поле, де ви зможете сортувати веб-сторінку, публікацію чи клас.

Створення спеціальної бічної панелі для категорій WordPress

Щоб створити додаткові вказівки щодо включення, просто натисніть кнопку «Додати шоу».

Це дає трохи місця, де ви зможете створити абсолютно нове правило включення.

Додавання правил відображення для спеціальних бічних панелей у WordPress

У випадку, якщо ви хочете, ви зможете створити вказівки щодо виключення як альтернативу. Наприклад, вам може знадобитися представити бічну панель на кожній веб-сторінці, окрім домашньої. 

Ви також можете змішувати вказівки щодо включення та виключення, щоб точно керувати місцем, яке має бічна панель на вашому веб-сайті WordPress.

Щоб створити правило виключення, просто натисніть кнопку «Додати правило виключення».

Відображення різних бічних панелей для сторінок і публікацій у WordPress

У новій частині «Не показувати» відкрийте спадне меню та виберіть веб-сторінку чи публікацію, для якої не слід використовувати цю бічну панель. 

Ви також можете виключити бічну панель зі сторінок, які мають вибраний клас, дотримуючись ідентичного курсу, описаного вище.

Відображення іншої бічної панелі для кожної сторінки та публікації в WordPress

Після того, як ви вирішите, де бічна панель буде відображатися у вашому веб-блозі WordPress, вам може знадобитися представити абсолютно інший вміст абсолютно іншим клієнтам.

Наприклад, якщо у вас є веб-сайт для членства, ви, безумовно, використовували б унікальну бічну панель для гостей порівняно з користувачами, які ввійшли в систему. 

Для цього відкрийте спадне меню «Споживач» і виберіть завдання зі спадного меню. Тепер бічну панель бачитимуть лише люди з цією конкретною посадою. 

Відображення різних віджетів бічної панелі на кожній сторінці або публікації WordPress

Нарешті, вам може знадобитися відсортувати необов’язковий опис. Це може здатися виключно на інформаційній панелі WordPress, тому це чудовий спосіб поділитися інформацією з різними адміністраторами або клієнтами у багатоавторському веб-блозі WordPress. 

Якщо ви збираєтеся створити кілька бічних панелей, ви навіть можете використовувати цю дисципліну, щоб видалити власні нотатки та корисні нагадування.

Додавання корисного опису до спеціальної бічної панелі в WordPress

Коли ви задоволені введеними знаннями, просто натисніть «Опублікувати».

Виконавши це, перейдіть до «Пошук » Віджети» . Тепер ви побачите всі готові до віджетів області, які ваша тема підтримує за замовчуванням, а також абсолютно нову бічну панель, яку ви створили на попередньому кроці.

Додавання вмісту до бічної панелі або подібної області, готової до віджетів

Тепер ви можете піти вперед і додати віджети на бічну панель, подібно до будь-якого іншого простору, готового до віджетів. 

Щоб отримати покрокові вказівки, перегляньте нашу інформацію про методи додавання та використання віджетів. 

Додавання вмісту до спеціальної бічної панелі WordPress

Коли ви задоволені тим, як готова бічна панель, натисніть «Замінити».

Тепер, якщо ви зайдете до свого веб-журналу WordPress, ви помітите абсолютно нову бічну панель.

Приклад спеціальної бічної панелі WordPress, створеної за допомогою плагіна

Щоб створити додаткові налаштовані бічні панелі, просто продовжуйте повторювати ці кроки. 

Якщо ваша тема не допомагає створювати бічні панелі, ви все одно зможете створювати зовсім інші бічні панелі, використовуючи плагін конструктора веб-сторінок перетягуванням.

SeedProd — один із найкращих плагінів для розробки веб-сторінок для WordPress. За допомогою цього плагіна ви зможете створити будь-яку налаштовану веб-сторінку без написання коду. Крім того, у ньому є десятки {професійних} наборів веб-сайтів і шаблонів, які ви можете просто редагувати та налаштовувати за допомогою конструктора перетягування.

Розробляючи налаштовану веб-сторінку, ви зможете вибрати формат, який має бічну панель.

Виберіть макет із бічною панеллю

Потім ви просто знаходите блоки, які потрібно представити на цій бічній панелі, і додаєте їх за допомогою перетягування.

SeedProd має всі блоки та опції, які ви очікуєте від потужного конструктора веб-сторінок, нагадуючи варіанти оптинів, соціальні профілі, таймери зворотного відліку, різновиди контактів, кнопки, численні блоки матеріалів вмісту та додаткові. Це спрощує створення ефективних і характерних бічних панелей у вашому веб-блозі WordPress.

Перетягніть блоки, які ви бажаєте використовувати, прямо на бічну панель

Щоб дізнатися про способи використання плагіна конструктора веб-сторінок SeedProd на вашому веб-сайті, ви зможете переглянути нашу інформацію про методи створення налаштованої веб-сторінки в WordPress.

Ми сподіваємося, що цей текст допоміг вам знайти способи додавання абсолютно різних бічних панелей до кожної публікації чи веб-сторінки в WordPress. Можливо, вам додатково знадобиться дізнатися про способи створення налаштованої стрічки Instagram у WordPress або ознайомитися з нашими професійними підбірками для однієї з найкращих блокових тем для повної модифікації веб-сайту.

Якщо вам сподобався цей текст, підпишіться на наш  канал YouTube, щоб отримати відеоінструкції з WordPress. Ви також можете знайти нас у  Twitter  і Facebook.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

9 найкращих плагінів для міграції сайтів на WordPress (випробувані та порівняні)

Next Post

Як вимкнути сповіщення про нових користувачів у WordPress (простий спосіб)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *