Яке розширення домену краще? (Порівняння)

Ви намагаєтесь з’ясувати, чи є .org проти .com розширенням верхнього простору чи ні ?

Існує досить багато типів доменів, але найпопулярнішими є .org і .com. У той час як зазвичай береться без будь-якого розгляду , розширення простору веб-сайту впливає на те, як інші бачать ваш манекен і на те, наскільки просто покупцям буде дивитися на ваш веб-сайт .

У цьому випадку ми розглянемо .org проти .com і виділимо , коли використовувати кожен із них .

Таким чином ви дізнаєтеся, яке розширення простору відповідає вашим потребам .

Що таке космічні розширення та чому це має вас хвилювати?

Розширення простору, також відомі як домени верхнього рівня (TLD), є основною частиною назви веб-сайту , яка стоїть після крапки.

Візьмемо BloggingTipsWP, який використовує розширення .com, тоді як веб-сайт, як-от WordPress, використовує .org. ( Існує .com для WordPress, однак це промисловий продукт, а не відкрите надання .)

Щоб знати, як працює заголовок веб-сайту , необхідно зрозуміти , як він взаємодіє з системою Space Establish System (DNS).

Під час переходу на веб – сайт , DNS-сервер відображає URL-адресу (bloggingtipswp.com) і знаходить числову IP-адресу веб- сервера хостингу з місцем, де живе веб-сайт .

Ми використовуємо домени рідше  ніж введення IP- адреси, тому що їх набагато легше використовувати для людей і пошукових систем . Разом із самою світовою назвою світове розширення може інформувати друзів , про що ваш веб-сайт в Інтернеті .

Наприклад , .com розроблено для промислових веб-сторінок , тоді як .org призначено для некомерційних організацій.

Коли потенційні покупці побачать, що ваш веб-сайт справляється з , вони можуть зробити припущення про ваше онлайн- підприємство виключно на основі вашої URL-адреси.

Маючи це в ідеях , ми збираємося зосередитися на варіаціях між просторовими розширеннями .org і .com і на тому, яке найкраще підходить для вашого веб-сайту в Інтернеті . Натисніть будь-яке з гіперпосилань нижче , щоб перейти до певної половини .

Що таке розширення простору .org ?

Розширення .org розшифровується як group і було створено для некомерційних організацій і благодійних організацій для отримання безцінної інформації .

Зазвичай веб-сторінки .org використовуються для підвищення свідомості, прийому он-лайн пожертв та пошуку волонтерів. Таким чином, коли друзі бачать заголовок простору .org , це те, що вони очікують.

Зважаючи на це , будь-хто може зареєструвати веб -сайт із розширенням простору .org , навіть якщо веб-сайт не є частиною некомерційної групи.

Тим не менш, корпорації все одно можуть отримувати прибуток від простору .org , якщо вони пов’язані з благодійним відділом компанії, тоді як зовсім інші домени допомагають захистити манекен .

Що таке простір розширення .com?

Розширення .com є популярним просторовим розширенням і використовується промисловими корпораціями .

Останнім часом .com став розширенням простору за умовчанням для веб-сторінок загального призначення , незалежно від того, мають вони промислове призначення чи ні.

З огляду на це в ідеях , ідея про те, що .org призначений лише для некомерційних організацій, стала набагато більш сферичною , ніж .com, який призначений лише для корпорацій .

Варіації між .org і .com

Як ми визнали вище, ані .org , ані .com не мають явних вимог щодо реєстрації, хоча вони створені для багатьох функцій , і клієнти очікують від них численних проблем .

Тим не менш, між ними є кілька істотних відмінностей, які ми розглянемо нижче .

Доступність

Надзвичайне визнання .com ускладнило пошук і вибір  належних доменів із розширенням. З багатьма бажаними доменами, кожен з яких використовується або припаркований, деякі люди переходять до абсолютно різних  розширень заголовків, щоб отримати потрібну URL -адресу .

Перш ніж переходити до зовсім інших доменів верхнього рівня, важливо почати з нашого безкоштовного  гаджета для створення корпоративних заголовків . Він дає вам розумні ідеї, які потрібно використовувати в назві простору . Просто переконайтеся, що назва вашого простору точно представляє ваше підприємство в Інтернеті та те, що ви робите.

Як приклад, скажімо, ви хочете створити веб-журнал рецептів.

Використовуючи наш корисний корпоративний генератор заголовків, ви можете знайти такі корисні домени, як thedailyrecipes.com.

генератор доменних імен

Ви можете побачити на знімку екрана вище, що багато простих адрес .com уже зайняті.

На відміну від цього, використовується набагато менше доменів .org. Фактично зареєстровано 161,1 мільйона доменів .com порівняно з лише 10,6 мільйонами реєстрацій .org.

Внаслідок нижчого попиту домен .org також може бути недорогим . Це вибір багатьох доменів .com, оскільки вони стають дорожчими внаслідок надзвичайного попиту.

Приклад розширення домену .com проти .org

Достовірність і надійність

Оскільки розширення .org передбачалося використовувати некомерційними організаціями та послугами багатьох найвідоміших благодійних і філантропічних організацій , цей домен верхнього рівня, тим не менш, викликає надзвичайне сприйняття . Якщо його використовувати на одному з найкращих веб-сайтів , він забезпечує додаткову довіру, ніж розширення .com.

Це залежить від того , для чого використовується ваш веб-сайт . Багатьох, хто починає роздрібну торгівлю через Інтернет, використовуючи домен верхнього рівня .org, більшість людей також бентежить ваше розширення простору , оскільки друзі можуть очікувати потрапляння на некомерційний веб-сайт .

Це призведе до надзвичайно високих витрат на відмову та зменшить залучення, що, крім того, зашкодить вашій чистій оптимізації.

Для багатьох, хто має приватний веб-сайт .org , ваш веб-сайт в Інтернеті має узгоджуватися з вашим цільовим ринком та їхніми очікуваннями щодо некомерційної групи, керованої місією.

Розширення .com залишається додатковим довіреним простором , ніж зовсім інші домени верхнього рівня завдяки його знайомству. Насправді домени .com  запам’ятовуються на 33% більше , і коли люди намагаються запам’ятати URL-адресу, вони на 3,8 події більше схильні вважати, що вона закінчується на .com.

Крім того , важливо враховувати , що абсолютно різні елементи вирішують , чи є веб-сайт надійним чи ні . Як приклад , веб-сайт, який використовує HTTPS, означає, що він має потужне шифрування SSL, яке є безпечнішим для захисту клієнтів і їхніх даних .

Гості

Для багатьох, хто докладає значних зусиль для брендингу та видимості, .com є єдиним вибором . Якщо ви хочете, щоб ваші потенційні покупці звернули увагу на вас, .com — це, по суті, найпростіше розширення серед ваших друзів , яке можна вводити . Ось чому ми використовуємо власне розширення .com прямо тут , у BloggingTipsWP, і для наших  зовсім інших товарів.

48% веб – сайтів використовують .com проти лише 5% для .org. Клієнти бачать .com як результат фактичного розширення за замовчуванням. Таким чином , ви додатково схильні змусити людей запам’ятовувати простір .com , що може покращити прямі відвідувачі .

Попри все , домени .org потенційно матимуть підвищений рейтинг за ключовими фразами, пов’язаними з неприбутковими організаціями.

Тим не менш, деякі моделі мобільних телефонів містять кнопку .com на своїх клавіатурах, що створює додатковий ризик для мобільних пристроїв . Потенційні клієнти можуть натиснути та зберегти кнопку .com для перегляду різноманітних розширень, наприклад .org.

Коли слід використовувати розширення .org?

Хоча всі люди можуть зареєструвати розширення .org, це не буде єдиним вибором для всіх . Нижче наведено кілька прикладів, коли використання .org є єдиним вибором :

  • Благодійні, групові та некомерційні організації:  домени .org історично пов’язували з некомерційними та гуманітарними цілями. Інтернет- клієнти почали приєднувати домени .org до благодійних і некомерційних організацій. Це розширення може підвищити довіру до організації , оскільки воно сповіщає про відданість служінню іншим.
  • Веб-сторінки з відкритим вихідним кодом :  хоча компанії, які розробляють програмне забезпечення з відкритим кодом, зазвичай не вважають некомерційними організаціями, вони часто використовують розширення .org. Вони досягають того, щоб розповісти більшості людей, що їхня програмна програма або окрема група доступна безкоштовно . WordPress.org є приводом для цього.
  • Інформаційні веб-сторінки :  веб-сторінки .org визнано тим, що вони надають безцінну, неупереджену інформацію , яка допомагає людям досліджувати важливі фактори .

Коли слід використовувати розширення .com?

Правильне розширення простору в першу чергу залежить від типу онлайн-сайту, який ви плануєте створити. Правильно , ось швидка перевірка того, коли використовувати .com:

  • Корпоративні веб-сторінки :  .com має велике регулярне зачарування та зазвичай використовується для промислових функцій , що робить його відповідним варіантом для майже будь-якого комерційного підприємства. Це працює майже для будь- якого підприємства та включає компанії будь-якого розміру, а також невеликі корпорації та стартапи.
  • Торгові точки електронної комерції : .com широко використовується та довіряє, що може вселити довіру клієнтів . Як приклад , якщо дати можливість вибору , особа, ймовірно, отримає додаткову перевагу для покупки в роздрібному інтернет-магазині, який використовує .com, ніж .xyz або .biz.
  • Блоги та недержавні виробники : .com просто запам’ятовується та краще підходить для брендингу, завдяки чому ви залучаєте ширшу аудиторію.

Яке розширення збільшується

Якщо працюєте на невеликому підприємстві, .com зробить свою справу. Розширення зазвичай підвищує ефективність для оптимізації мережі та допомагає підвищити вашу присутність в Інтернеті краще , ніж зовсім інші альтернативні варіанти простору .

Крім того , він розглядається як результат розширення простору за замовчуванням і є доступним для різноманітних он-лайн корпорацій , особистих веб-сторінок , публікацій і блогів.

Знову один розіграш на .com – це доступність. З мільярдами веб- сайтів в Інтернеті необхідна URL-адреса не буде доступною в .com.

У такому випадку варто зважити свій вибір . Чи варте того, щоб змінити назву свого манекена або додати додаткові фрази для розширення простору .com ?

Для деяких вони ледве зберігають свою справжню назву чи ідею та обирають .org як альтернативу . Деякі навіть йдуть на . веб як замінник .

Враховуючи це в ідеях , ми пропонуємо використовувати  генератори заголовків простору  або веб-сайт, як-от Nameboy , який може допомогти вам знайти одну з найкращих URL-адрес у вашому онлайн- підприємстві . Оскільки наявність .com може вплинути на уявлення глядачів про ваш манекен і гостей , було б дуже гарною пропозицією знайти URL-адресу .com, яка вам підходить.

Незважаючи ні на що , крім того, існують зовсім інші альтернативні варіанти TLD, як-от .edu, .biz, .gov і . веб . Для багатьох, хто створює багатомовні веб-сторінки або веб-сторінки для певного регіону , переконайтеся, що для використання одного з найкращих національних кодів, як .co.uk і .ca.

Зрештою , вибір за вами, тим не менше .com є найкращим для багатьох
власників нових веб-сайтів онлайн .

Дізнайтеся, як використовувати розширення
простору .org або .com

Поки ви вирішили яке розширення ви хочете використовувати, настав час придбати простір і створити веб-сайт онлайн .

1. Визначити реєстратора простору 

Ви можете придбати свій простір у кількох абсолютно різних областях , а також :

  • Реєстратор  простору : деякі компанії , як-от Domain.com або Namecheap, мають поточну реєстрацію простору як основну послугу. Правильні реєстратори пропонують низькі знижки на багаторічну реєстрацію та безкоштовну безпеку WHOIS (для приховування вашої особистої інформації з космічних реєстрів).
  • Послуги веб-хостингу:  багато корпорацій веб -хостингу можуть навіть реєструвати домени. Як правило , вони нададуть вам неймовірну пропозицію за те, що ви вирішите об’єднати один разом із вашим планом веб -хостингу . Як приклад , BlueHost пропонує безкоштовний простір у ваш перший рік , тоді як ви вирішуєте використовувати їхні веб -хостингові компанії .
  • Конструктор веб-сайтів :  деякі онлайн- конструктори веб-сайтів, як-от Squarespace, можуть допомогти вам придбати назву веб-сайту , розмістити його та зібрати свій веб-сайт у багатофункціональномумісці.

2. Зареєструйте Space Establish

Вибравши реєстратора, можливо , ви зможете зареєструвати назву веб-сайту .

Використовуйте їхній пошуковий гаджет , щоб шукати та придбати правильний простір , який відповідає вашому онлайн- підприємству .

Пошук домену Bluehost

На цьому курсі ви, крім того повинні організувати свій обліковий запис і вказати своєрідну ціну .

3. Виберіть веб  хост і CMS 

Тепер , коли ви отримали назву свого простору , настав час підключити його до веб -сайту . По-перше, вам потрібно орендувати домашній сервер у постачальника послуг хостингу . Для тих, хто використовує WordPress, переконайтеся, що ви отримаєте керований інтернет-хостинг WordPress який ви отримаєте від Bluehost .

Bluehost

Хоча для створення веб -сайту потрібні сотні , використання адміністрування
матеріалів ( CMS), схоже на WordPress, може полегшити тактику завантаження .

І якщо у вас уже є веб – сайт, незважаючи на це так швидко , як ви змінюєте назву свого простору , перегляньте наші дані про  один із найпростіших способів легкого
перемикання WordPress на модель нового простору .

Ми сподіваємося, що цей текстовий вміст допоміг вам навчитися досконалості розширення заголовків простору .org і .com . Можливо, ви також захочете вивчити
 наші дані про  те, як знайти правильний веб – хостинг WordPress  або один із найпростіших способів отримати безкоштовне місце .

Для багатьох, хто оцінив цей текстовий вміст, підпишіться на наш  канал YouTube  , щоб отримати відеопосібники з WordPress. Ви також можете знайти нас у  Twitter  і Facebook.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Як створити адаптивне меню WordPress для мобільних пристроїв

Next Post

Як використовувати AI для підвищення ефективності маркетингу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *