Посібник з автоматизації email-маркетингу на WordPress у 2024 році

Хочете дізнатися про автоматизацію електронного маркетингу WordPress?

Автоматизація маркетингу електронною поштою в WordPress дозволяє вам заощаджувати час, автоматизуючи завдання, створюючи краплі електронні листи та використовуючи інструменти для розширення списку розсилки.

У цьому посібнику для початківців ми розповімо вам про автоматизацію електронного маркетингу WordPress із порадами, підказками та інструментами, якими ви можете скористатися.

Що таке автоматизація електронного маркетингу в WordPress?

Автоматизація маркетингу електронною поштою – це маркетингова техніка, яка дозволяє компаніям автоматично надсилати заздалегідь написані електронні листи, коли активність користувача відповідає тригеру.

Наприклад, ви можете надіслати автоматичний електронний лист, коли новий користувач реєструється на вашому веб-сайті або реєструється у вашому списку розсилки.

Замість того, щоб вручну писати електронні листи, ви пишете їх лише один раз і налаштовуєте тригери. Після цього, коли тригер збігається, електронний лист автоматично надсилається користувачеві, і ви не виконуєте жодних дій.

80% підприємств, які використовують маркетинг електронною поштою, використовують автоматичні електронні листи.

Це не тільки економить час, але й підвищує ефективність ваших електронних листів. Ви можете використовувати автоматизацію для надсилання персоналізованих електронних листів на основі активності користувачів, що доведено на 320% ефективніше.

Ось ще кілька прикладів того, як ви можете використовувати автоматичні електронні листи для розвитку свого бізнесу.

  • Надсилати електронний лист, коли користувач завершує покупку.
  • Надсилати сповіщення електронною поштою, коли публікується новий допис.
  • Коли користувач залишає кошик для покупок, надішліть нагадування.
  • Надсилання крапельних електронних кампаній певним користувачам.

У цьому посібнику ми розглянемо багато тем, тому ви можете перейти до будь-якої з них, натиснувши одне з посилань нижче.

Навіщо автоматизувати маркетинг електронною поштою WordPress?

Автоматизація вашого маркетингу електронною поштою WordPress дозволяє вам бути більш ефективними та ефективними. Нижче наведено кілька головних причин, які роблять автоматизацію електронної пошти обов’язковою для вашої маркетингової стратегії.

Автоматизація економить час, зменшуючи кількість повторюваних завдань

Застосувавши автоматизацію електронної пошти, ви можете зменшити кількість повторюваних ручних завдань, заощаджуючи час, який ви можете витратити на розвиток свого бізнесу.

Замість того, щоб писати електронні листи та надсилати їх вручну, ви можете написати листи один раз, а потім налаштувати тригери для автоматичного надсилання вашим користувачам.

Робить ваші електронні листи більш персоналізованими

Автоматизація електронного маркетингу також дозволяє зробити ваші електронні листи більш персоналізованими для кожного користувача.

Замість того, щоб надсилати однакові електронні листи кожному користувачеві, ви можете надсилати їм більш релевантні повідомлення на основі їх активності на вашому веб-сайті WordPress.

Персоналізовані автоматичні електронні листи мають набагато вищий показник відкриття – 70,2% і на 152% вищий рейтинг кліків, ніж листи, надіслані вручну та неперсоналізовані електронні листи.

Постачальники електронної пошти, такі як Fastened Contact, використовують теги злиття, щоб ви просто налаштовували електронні листи , щоб використовувати , наприклад , першу назву конкретної особи . Це може збільшити ймовірність того, що вони відкриють електронний лист , ніж якби його було адресовано до загального контрольного списку .

Перетворюйте потенційних клієнтів на клієнтів і збільшуйте валові продажі

Не дозволяйте потенційним потенційним клієнтам чекати відповіді, щоб потрапити до їх папки “Вхідні”. Ви зможете організувати автоматичні електронні листи, щоб повідомляти потенційним клієнтам , що ви щойно придбали їхню інформацію , і можете знову звернутися до них.

Наприклад , ви можете надіслати автоматичний електронний лист клієнтам , які заповнять тип контакту на вашому веб-сайті . Організувавши легку автоматизацію для надсилання підтверджувального повідомлення, ви можете сформувати віру разом зі своїми гостями .

Так само ви можете організувати автоматичні електронні листи для клієнтів , які реєструються або заповнюють тип на певних сторінках вашого веб- сайту .

Ви зможете зв’язатися з потенційними клієнтами , які покинули візки у вашому інтернет- магазині , і перетворити їх на потенційних клієнтів .

Зменшення поставок потенційним клієнтам під час певних подій , таких як свята, ювілеї, дні народження тощо .

Використовуючи автоматизацію, ви можете організовувати крапельні кампанії електронною поштою , щоб залишатися на зв’язку з клієнтами , і створювати налаштовані рекламні воронки електронною поштою , які стимулюють додаткові валові продажі .

Давайте подивимося застосувати автоматизацію реклами електронною поштою на своєму веб-сайті WordPress і які інструменти ви хочете це зробити .

Прості способи організації електронної пошти Реклама та автоматизація маркетингу в WordPress

Існує кілька методів організації автоматизації реклами електронною поштою в WordPress.

Ви зможете змішувати абсолютно різні інструменти та платформи , щоб максимізувати ефективність ваших кампаній електронною поштою .

Давайте розглянемо один із найкращих методів організації автоматизованих електронних листів на вашому веб – сайті WordPress.

Переконайтеся, що ваші електронні листи WordPress можуть бути доставлені

По-перше, вам потрібно переконатися, що електронні листи , надіслані з вашого веб-сайту WordPress , не знаходяться в папці спаму.

Варто використовувати SMTP для надсилання ваших електронних листів , щоб переконатися, що

SMTP ( протокол безпечного перемикання пошти ) — це звичайний протокол для надсилання електронних листів. Він використовує правильну автентифікацію (ім’я користувача та пароль), щоб переконатися, що ліцензований відправник надсилає електронні листи.

Це те місце, де вам знадобиться WP Mail SMTP.

Плагін WP Mail SMTP WordPress

Це найкращий плагін WordPress SMTP, доступний на ринку , і дозволяє просто надсилати електронні листи WordPress за допомогою SMTP.

Майте на увазі : додатково існує безкоштовна модель SMTP WP Mail, яка є абсолютно корисною та працює з будь-яким постачальником послуг SMTP або електронної пошти .

Щоб дізнатися більше , перегляньте нашу статтю про організувати SMTP WP Mail з будь-яким хостом або службою SMTP.

Виберіть постачальника послуг електронної пошти SMTP для трансакційних електронних листів

Транзакційні електронні листи – це повідомлення , які надсилаються клієнтам у рамках їхньої взаємодії з вашим веб-сайтом , подібно до підтвердження реєстрації або квитанцій онлайн- магазину .

Майте на увазі , що трансакційні електронні листи не оброблятимуться рекламною службою електронної пошти MailChimp , оскільки вони не є частиною рекламних кампаній , акцій чи інформаційних бюлетенів.

Наприклад , коли нові клієнти створюють обліковий запис на вашому веб-сайті , їм надсилається електронний лист , щоб підтвердити свою адресу електронної пошти та встановити пароль. Це трансакційна електронна пошта .

Так само роздрібний продавець WooCommerce міг би надсилати клієнтам відомості про замовлення та транспортні повідомлення.

ПРОФЕСІЙНА ПОРАДА. Ви повинні використовувати корпоративну електронну пошту для надсилання цих електронних листів, щоб не потрапити в спам або папки для потенційних клієнтів.

Тим не менш, деякі постачальники корпоративних послуг електронної пошти не допомагають вам надсилати багато електронних листів і повинні позначити ваш обліковий запис як неправильне використання служби.

З цієї причини ви хочете приєднатися до постачальника послуг електронної пошти , щоб забезпечити доставку цих важливих електронних повідомлень .

Ми пропонуємо використовувати SendLayer. Це найкращий постачальник послуг SMTP для клієнтів WordPress і WooCommerce.

SendLayer

SendLayer спеціалізується на надсиланні трансакційних електронних листів у масштабі з надмірною можливістю доставки.

Ви зможете підключитися до API SendLayer за допомогою плагіна WP Mail SMTP, який має вбудовану інтеграцію, щоб ці 2 могли бездоганно працювати разом .

Інтеграція SendLayer у WP Mail SMTP

Як тільки пов’язано , усі ваші електронні листи WordPress, ймовірно, будуть відправлені за допомогою API SendLayer, що значно збільшить кількість і масштабованість ваших транзакційних електронних повідомлень.

Тепер ви переконалися, що ваші електронні листи WordPress доставляються до папки вхідних покупців . Давайте розглянемо один із найкращих інструментів автоматизації реклами електронною поштою, який ви повинні використовувати з WordPress.

1. Надсилання автоматичних електронних листів за допомогою фіксованого контакту

Рекламна платформа електронної пошти дозволяє надсилати вашим клієнтам рекламні та рекламні повідомлення електронною поштою .

На ринку є маса рекламних компаній електронною поштою, однак не всі вони мають можливості автоматизації реклами електронною поштою .

Ми пропонуємо використовувати фіксований контакт. Без сумніву, це одна з найкращих рекламних компаній електронною поштою для малих компаній .

Він постачається з професійно створеними шаблонами електронної пошти , інструментами для перевірки електронної пошти , сегментацією покупців і високоефективними інструментами автоматизації реклами .

Ви навіть можете організувати крапельні кампанії, щоб механічно відправляти електронні листи вашим клієнтам із заздалегідь запланованою періодичністю.

Це дає вам змогу залучати нових потенційних клієнтів і спонукати їх до переходів , не займаючись ручною роботою.

Щоб почати , перейдіть на веб -сайт Fastened Contact , щоб зареєструватися .

Постійний контакт

Після реєстрації дотримуйтеся вказівок у нашій статтістворіть електронний бюлетень електронною поштою , щоб організувати свій перший контрольний список електронної пошти .

Після створення контрольного списку електронної пошти ви можете організувати свої кампанії автоматизації, відвідавши веб-сторінку Кампанії та натиснувши кнопку «Створити».

Створити кампанію

Це може призвести до спливаючого вікна , де ви можете вибрати з абсолютно різних різновидів маркетингових кампаній .

Натисніть Автоматизація електронної пошти , щоб продовжити .

Створіть кампанію автоматизації електронної пошти

Тут ви можете вибрати одноетапну або багатоетапну автоматизацію .

Одноетапна автоматизація надсилає лише одне повідомлення електронної пошти , подібне до вітального листа .

Багатоетапна автоматизація дозволяє створювати колекцію електронних листів , які механічно надсилаються вашим передплатникам. Таким чином ви можете дозволити їм дізнатися про ваші послуги та продукти , відправити певні подарунки та додаткові речі .

У цьому посібнику ви створите багатоетапну автоматизацію, коли нові передплатники будуть частиною вашого контрольного списку електронної пошти . Перейдіть вперед і виберіть пункт «Контакт приєднується до списку » .

Тип автоматизації електронної пошти

Згодом вам доведеться ввести репутацію у свою маркетингову кампанію .

Обов’язково натисніть кнопку «Зберегти».

Вітальна електронна кампанія

Після цього Fastened Contact запитає вас, яка вправа призведе до повідомлення електронної пошти .

Наприклад , збір крапельниць запускається механічно , коли споживач приєднується до вашого списку електронної пошти , відкриває електронний лист , натискає гіперпосилання або купує продукт.

Вам слід використовувати параметр за замовчуванням «Контакт приєднується до списку » , оскільки сортування відкладено . Потім ви можете вибрати контрольний список електронної пошти , створений раніше.

Тригер кампанії

Перейдіть вперед і натисніть кнопку «Зберегти», якщо ви виконали .

Створення електронних листів для вашої крапельної маркетингової кампанії

Тепер , коли ви організували маркетингову кампанію , ви можете почати включати електронні листи, які вам потрібно відправити .

Просто натисніть кнопку «Створити нове електронне повідомлення» , щоб записати свій перший електронний лист .

Створити новий електронний лист

Це може відкрити майстер електронної пошти, де ви можете вибрати шаблон, написати свій електронний лист і відкласти його .

Дотримуйтеся вказівок на екрані , щоб записати свою електронну пошту . Після цього ви можете вибрати час затримки між електронними листами, натиснувши гіперпосилання Редагувати над збереженим електронним листом .

Встановити інтервал

Повторіть цей метод , щоб створити додаткові електронні листи, натиснувши кнопку «Додати до колекції» на зворотному боці .

Щоб отримати додаткові відомості , перегляньте наш повний підручник надсилати автоматичні сповіщення про краплину в WordPress.

Ви навіть можете навчитися відправляти автоматичні електронні листи в WordPress.

2. Автоматизуйте електронні листи WooCommerce за допомогою автоматизації FunnelKit

Автоматизація є найпростішим методом збільшення валових продажів у вашому роздрібному магазині електронної комерції.

Якщо ви керуєте роздрібним продавцем WooCommerce , ваші потенційні клієнти отримуватимуть зовсім інші транзакційні електронні листи.

Це допомагає їм отримувати підтвердження замовлення, стежити за станом замовлення , отримувати рахунки-фактури та дізнаватися додаткові відомості про вашого онлайн-продавця .

Ви зможете налаштувати та автоматизувати ці електронні листи або створювати нові кампанії за допомогою FunnelKit Automations, популярного плагіна WooCommerce для автоматизації реклами . Це дочірній продукт FunnelKit ( раніше WooFunnels), сильного конструктора воронки валових продажів для WooCommerce.

Автоматизація FunnelKit

FunnelKit Automations — це обов’язковий набір інструментів для будь-якого роздрібного продавця WooCommerce , членського веб-сайту або різних компаній .

Це дозволяє вам автоматизувати еру лідерів , обробляти контакти та отримувати добре пусті візки. Це допоможе вам підвищити продуктивність і валові продажі вашої корпорації .

Спочатку вам слід налаштувати та активувати плагін FunnelKit Automations. Щоб отримати додаткові відомості , перегляньте нашу інформацію на налаштувати плагін WordPress.

Після активації плагіна перейдіть на веб-сторінку FunnelKit Automations » Automations ( Sequent Gen) і натисніть кнопку «Додати нову автоматизацію».

Нова автоматизація FunnelKit

Згодом плагін попросить вас вибрати шаблон.

Ці шаблони є готовою автоматизацією для найбільш популярних кампаній. Ви навіть можете почати з нуля, якщо хочете .

Нова автоматизація FunnelKit

Для цього підручника ми, ймовірно, будемо використовувати шаблон « НадіслатиПридбати послідовність».

Натисніть на шаблон, щоб відкрити та переглянути його.

Попередній перегляд шаблону FunnelKit

Ви побачите вимкнення , затримку та рух цієї автоматизації на дисплеї попереднього перегляду .

Це буде не зовсім те, що ви маєте на увазі . Наприклад , вам може знадобитися запустити цю автоматизацію для покупок понад певну кількість .

Не бійся . Пізніше ви матимете можливість редагувати його скільки завгодно .

Наразі натисніть кнопку «Імпорт» у головному кутку дисплея , щоб почати використовувати цей шаблон.

Дайте назву своїй автоматизації

Вас можуть попросити надати репутацію цієї автоматизації. Ви зможете ввести щось , що допоможе вам, просто встановити його та натиснути кнопку «Створити».

Тепер FunnelKit імпортує шаблон і відкриє його в редакторі автоматизації.

Редактор автоматизації FunnelKit

Ви побачите набір , який може запустити цю автоматизацію на першому етапі . Прийнятий затримкою та рухом, який він збирається виконати .

Ви зможете натиснути кнопку «Додати» (+) між цими кроками , щоб додати ситуацію , затримку, мету , рух , відскок або вийти з автоматизації .

Додати крок автоматизації

Не нехтуйте редагуванням кроку руху . Для цієї маркетингової кампанії рух полягає в тому, щоб відправити електронний лист споживачеві .

Натисніть « Рух », і воно відкриється. Тут ви можете редагувати електронну пошту , яку надішлете споживачеві .

Редагувати автоматичну дію

Щоб додати динамічні компоненти до свого повідомлення електронної пошти, слід використовувати теги злиття .

Щойно ви завершите редагування , натисніть кнопку «Зберегти та закрити» , щоб вийти з редактора руху .

Нарешті , клацніть перемикач на праймі , щоб змінити з неактивного на енергійний . Це може активувати автоматизацію вашого веб-сайту .

Активуйте автоматизацію

Будьте вільні створювати скільки завгодно засобів автоматизації .

FunnelKit працює з усіма важливими плагінами WordPress. Крім того, ви можете приєднатися до Zapier і виконувати дії в більш ніж 5000+ різних мережевих додатках.

3. Автоматизуйте електронні листи WordPress / WooCommerce за допомогою Uncanny Automator

Аналіз показує , що клієнти зазвичай прагнуть взаємодіяти з рекламним електронним листом , коли він налаштований і своєчасно .

Ви зможете автоматизувати це, надсилаючи клієнтам цілеспрямовані повідомлення в основному на основі їхньої роботи на вашому веб-сайті WordPress .

Наприклад , ви можете запропонувати товари потенційним клієнтам , які замовили вибраний продукт.

Тепер, що вам додатково знадобиться , щоб створити одноразовий купон для цього покупця , надіслати відомості про покупця у вашу CRM або нагадати працівникам відділу продажів надати їм ім’я ?

Це місце, де доступний Uncanny Automator .

Uncanny Automator

Це , безсумнівно, один із найкращих плагінів для автоматизації WordPress, який дозволяє створювати автоматизовані робочі процеси на веб-сайті WordPress.

Він справді працює з популярними рекламними платформами електронної пошти , плагінами WordPress для контактів , платформами електронної комерції та додатковими .

Перше, що вам слід зробити, це налаштувати та активувати безкоштовний плагін Uncanny Automator. Щоб отримати додаткові відомості , перегляньте нашу покрокову інформацію про налаштувати плагін WordPress.

Після активації перейдіть до веб-сторінки Automator » Add New , щоб створити свій перший рецепт.

У цьому підручнику ми надішлемо автоматичний електронний лист потенційним клієнтам WooCommerce , які зробили замовлення, з проханням піти та оцінити .

Вам буде запропоновано вибрати, який рецепт вам потрібно створити. Найкраще вибрати « Клієнти , які ввійшли в систему » , після чого натиснути кнопку « Підтвердити ».

Виберіть тип рецепта

Це може привести вас до веб-сторінки Редагувати рецепт .

По-перше, укажіть назву у своєму рецепті. Це може бути щось , що допоможе вам створити цей рецепт.

Після цього вам слід вибрати інтеграцію , де буде проходити ваш набір . Покладаючись на плагіни, розміщені на вашому веб-сайті , цей контрольний список може змінитися.

Виберіть інтеграцію тригера

Щоб продовжити , виберіть WooCommerce .

Тепер Automator представить вам низку тригерів WooCommerce, які ви повинні використовувати для запуску свого рецепту.

Для цього підручника ми будемо використовувати « Споживач  завершує, оплачує та потрапляє на веб-сторінку подяки за замовлення продукту».

Виберіть тригер

Після вибору набору ви можете натиснути на виділені обставини , щоб змінити їх , якщо хочете .

Наприклад , замість усіх товарів ви можете натиснути «продукт» , щоб вибрати вибраний продукт

Умови запуску

Як тільки ви завершите , натисніть кнопку «Додати комплект» .

Потім ви створите рух . _ Це обов’язок , який вам просто потрібно виконати в результаті заліку , який ви задали вище.

Натиснувши « Рух» , ви побачите низку інтеграцій, якими слід скористатися . Для цього підручника ми будемо використовувати інтеграцію «Електронні листи».

Виберіть інтеграцію дій

Далі він представить вам дії, які ви можете виконувати у вибраній інтеграції.

Оскільки ми вибрали електронну пошту, є лише одна пропозиція надіслати електронний лист .

Надіслати електронний лист

Це може викликати редактор електронної пошти .

Прямо тут ви можете заповнити всі поля , як-от дескриптор «від» , дескриптор електронної пошти одержувача , тему та додаткові .

Створіть свою електронну пошту

Натисніть на зірочку (*) після дисципліни , щоб вставити динамічну вартість .

Наприклад , ви можете додати платіжну електронну адресу покупця для дисципліни «Кому» , використовувати назву продукту в темі або використовувати назву покупця , щоб привітати їх.

Динамічні значення

Бажаєте додати затримку між стартом і рухом ?

Натисніть на кнопку Затримка на початку руху .

Встановити затримку

Після цього ви можете вибрати час затримки.

Для цього посібника ми встановлюємо затримку на 1 тиждень (7 днів).

Встановіть час затримки

Встановлення затримки робить вашу електронну пошту більш практичною .

Наприклад , у цій ситуації вам потрібно встановити достатню затримку для доставки товару та надати покупцеві кілька днів , щоб це зробити .

Як тільки ви можете бути раді своєму рецепту, не нехтуйте зміною перемикача «Чернетка» на « Залишитися ».

Встановіть рецепт для використання

Ваш рецепт зберігається та може бути використаний , коли покупець зробить покупку .

Щоб дізнатися більше про Uncanny Automator і про всі цікаві проблеми , які ви можете з ним робити, перегляньте наш підручник настворювати автоматизовані робочі процеси на своєму веб-сайті WordPress .

Концепції електронної пошти, реклами та автоматизації маркетингу з прикладами

Питаєтеся , як найкраще використовувати автоматизацію реклами електронною поштою на вашому веб-сайті WordPress ? Нижче наведено кілька прикладів автоматизованих електронних листів, які можуть надати вам поняття у ваших особистих електронних листах.

1. Автоматизований екземпляр електронної пошти привітання

Ви зможете автоматично надіслати привітальний електронний лист новим потенційним клієнтам або клієнтам , які приєднаються до вашого контрольного списку розсилки .

Ось як MonsterInsights, популярний плагін WordPress, вітає нових клієнтів .

Електронна пошта не лише вітає клієнтів , але, безумовно, додатково спонукає їх зробити одну з найкращих із своєї покупки завдяки корисним гіперпосиланням .

Приклад вітального листа

2. Екземпляр електронної пошти Automated Abandoned Cart

Чи знаєте ви, що понад 60-80% клієнтів , які додають товари до свого кошика, не завершують придбання ?

Це явище називається продажем покинутих візків. Це свідчить про те, що користувачі зацікавлені в продукті, але щось заважає зробити замовлення.

Ось приклад електронного листа про покинутий кошик від Pacsun. Він використовує терміновість, згадуючи, що продукти можуть закінчитися.

Електронна пошта про покинутий кошик

За даними OptinMonster, електронні листи про покинуті кошики мають приблизно вдвічі більшу кількість відкритих листів, ніж традиційні маркетингові електронні листи.

3. Автоматизований електронний лист про продаж на основі зацікавленості користувачів

Іншим поширеним типом є автоматичні електронні листи про продаж, які надсилаються користувачам на основі їхніх інтересів.

Ось приклад з Еміратів, який інформує користувачів про додаткові варіанти, якими вони можуть скористатися.

Розпродаж електронної пошти на основі зацікавленості користувачів

4. Автоматично надсилайте електронні листи Win Once more

Ви можете запланувати автоматичні електронні листи для користувачів, які не ввійшли в систему або не зробили іншої покупки.

Ось приклад із Buffer. Зверніть увагу, як вони інформують користувачів, які нові функції вони втрачають.

Автоматичне повернення електронних листів

Сподіваємося, ця стаття допомогла вам дізнатися про автоматизацію електронного маркетингу WordPress і про те, як її використовувати для розвитку вашого бізнесу.

Ви також можете ознайомитися з нашою добіркою найкращих плагінів кодів купонів WordPress або переглянути наш посібник із практичними порадами про те, як розвивати свій бізнес в Інтернеті.

Якщо вам сподобалася ця стаття, підпишіться на наш  канал YouTube, щоб отримати відеоінструкції з WordPress. Ви також можете знайти нас у  Twitter  і Fb.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Блоги померли?

Next Post

17 причин переходу від Yoast до All in One SEO